26 de febrer del 2012

Plenari municipal. Informe del Model de Ciutat. Precs i debat sobre el model de les escoles bressol

Aquí teniu l'enllaç del Plenari de l'Ajuntament, del 24 de febrer durant el qual, en repetides ocasions, es va esmentar el model d'escola bressol de Barcelona:
En diferents intervencions dels regidors dels grups municipals de l'oposició, es fan precs en els quals s'exposen desacords amb el model que proposa CiU per les escoles bressol:
- PSC: 46'56"
- ICV- EUiA: 1h 12'
- ERC: 1h 25'35"
- PSC: 1h 50'42"
- ICV- EUiA: 1h 56' 21"
- ICV-EUiA: 3h58'
- CIU: 4h 00'

 A través del següent enllaç, teniu accés al Seguiment que va fer BTV del plenari, on transcriuen algunes de les intervencions dels regidors dels diferents grups municipals i també, alguns tweets sobre els debats que s'anaven generant.
També van referir-se a aquest tema a BTV Notícies Vespre (Minut 13)

Des de les 9 del matí, una bona representació del Col·lectiu d'educadores i educadors de les EBM i altres representants de la Plataforma03, ens vàrem concentrar a la porta de l'Ajuntament, durant la celebració d'aquest Plenari, al mateix temps que altres grups de treballadores i treballadors municipals. Es va intentar assistir a aquest acte però no se'ns va permetre l'accés, tot i ser públic i obert a la ciutadania.
L'aforament, molt limitat de per si, sembla que estava ocupat per gent que havia convidat CIU. Membres del Col·lectiu van formular una queixa a l'OAC. També es van fer arribar còpies, per registre, del document que les educadores i educadors de les EBM han preparat com a resposta a les mesures organitzatives imposades per CiU. Dues còpies: una, dirigida a l' Alcalde, Xavier Trias i, un altre, dirigida al Regidor d'Educació, Gerard Ardanuy.