23 d’abril del 2012

Participa al PAM: Programa d'Actuació Municipal

L'Ajuntament de Barcelona s'està omplint la boca dient que "amb el PAM farem de Barcelona la casa que tu vols"... així doncs, fem-nos sentir i diguem tots ben clar el que volem!!!!

És molt senzill, per a participar i dir la nostra en el PAM us demanem que tothom posi el mateix text per tal de que es pugui comptabilitzar, quan difonguin els resultats. Per tant, us proposem el text a posar depenent de la via de participació que trieu. 

Es pot fer per diverses vies: 

Omplint la butlleta, que trobareu en qualsevol oficina d'atenció al ciutadà, centre cívic... de manera presencial posant-ho a les busties de recollida),


Per internet:http://pam.bcn.cat/butlleta. Heu de triar la pestanya de "la teva proposta" on hi ha un espai de 300 caràcters per enganxar el text que us donem. Després haureu de marcar que fa referència a tota la ciutat i posteriorment demanar resposta o bé per mail o per correu.

El text que heu d'introduir en l'opció que trieu d'aquestes 3 és el següent:

Vull una atenció educativa pública i de qualitat per a la petita infància. Rebutjo l'augment de ràtio, la reducció del personal de suport i l'externalització de les Escoles Bressol Municipals. Vull la continuïtat del model actual, educatiu, no assistencial. I noves escoles de gestió pública directa.

I darrera opció és via twitter és molt important no oblidar-se el hasthag #PAMbcn  i el text ha incloure és el següent

Rebutjo l'augment de ràtio, la reducció del suport i l'externalització de les Escoles Bressol Municipals. #PAMbcn

S'ha de fer abans del 3 de maig en que finalitza el termini.
Fem-ho córrer!!!
PER UNA ESCOLA BRESSOL PÚBLICA I DE QUALITAT.

Comissió Acció AMPES BRESSOL BARCELONA