27 de febrer del 2013

Cada cop som més els qui #Defensemel03!!


La campanya de recollida de signatures està anant molt bé! Ja hem superat la xifra mínima necessària per tirar endavant la Primera Iniciativa Ciutadana de Barcelona i presentar-la amb l'objectiu d'establir una normativa que asseguri i estengui les condicions mínimes indispensables per a les escoles del primer cicle d’educació infantil. 

En dos mesos, s’hi han implicat, a més de la comunitat educativa de les Escoles Bressol i dels Espais Familiars Municipals de Barcelona, altres centres educatius i entitats properes a l'educació de la petita infància.

La proposta pretén preservar i estendre la qualitat de l’escola dels més petits, en perill des que l’Ajuntament decidí aplicar el curs 2012-2013 l’increment del nombre d’infants per aula, la reducció de les hores de suport educatiu i l’externalització de la gestió de les noves escoles.

El nombre de signatures recollides fins ara és la constatació que la ciutadania de Barcelona reconeix el valor d’un model educatiu de ciutat que dóna cabuda a una escola de qualitat com a servei educatiu públic dels infants de 0 a 3 anys i de les seves famílies, ajustada a les capacitats i necessitats que caracteritzen la petita infància.

La campanya encara no ha finalitzat, les escoles i entitats segueixen fent difusió de la proposta  i continuarem recollint signatures les properes setmanes.

Ben aviat us seguirem informant!

Mentrestant, donem les gràcies a totes les persones que hi esteu col.laborant!